KLUBAFTENER

FOREDRAG OM
LONG RANGE, BALISTIK, GENLADNING MV

PRS DK MATCHES

MATCHES I PRS SKYDNING HVOR DU KAN FÅ LÆRT DIG SELV AT KENDE UNDER MERE PRESSEDE FORHOLD OG FÅ EN PLADS PÅ PRS DK RANGLISTEN

LONG RANGE DAGE

PÅ LONG RANGE DAGE SKYDER VI LANGT OG DU FÅ EN MASSE PRAKTISK VIDEN MED EGET VÅBEN

KLUBAFTENER PÅ SJÆLLAND

PRAKTISK INFORMATION

- Alle kan deltage til disse foredrag; begyndere og erfarne personer.

- Tilmelding sker ved at tilmelde sig til PRS DK (nederst på siden) og indbetale. Skriv: Navn, kursus og dato.

- SJælland´s arrangementer (MobilePay 48551) 

FOREDRAG OM LONG RANGE

Der afholdes foredrag om Long Range for at give et indblik, hvilke overvejelser man skal gøre sig for at have komme i gang og få success. Der fortælles ud fra et teoretisk udgangspunkt i litteratur af Bryan Litz (som er offentligt tilgængeligt) samt hvilke praktiske erfaringer Christian Nielsen, Formand for PRS DK - KSC, har gjort sig ovenpå adskillige ture til Norge mv. herunder hvad kræver det at ramme for eksempel en stålskive der er 10 cm x 10 cm på lang afstand flere gange i træk. Det er vigtigt for at kunne træffe den rigtige beslutning i første skud som jæger og skytte på hhv jagtrelevante afstande eller i PRS-regi. Der er mulighed for at få afklaret alle spørgsmål deltagerne må have.

Sted og længde: KSC fra KL 12.00 og vare ca. 2,5 timer

Dato: 6. april 2019 

Pris per deltager: DKK 125 / DKK 250 (Ikke-PRS medlemmer). Pengene går ubeskåret til klubben så der kan købes udstyr som for eksempel, stålskiver, spraydåse maling osv.

PRS MATCHES OG LONG RANGE DAGE

PRS - KSC på Jægerspris

Der afholdes Long Range og PRS DK Matches på Jægerspris ud til 1.000 meter. Medlemmer som har fået det grundlæggende på plads dvs. kender eget udstyr og balistik, kan deltage heroppe. Har du ikke det grundlæggende på plads, så tag fat i instruktørerne på KSC og få hjælp. 

Arrangementer på Jægerspris kan ses af medlemmer på vores facebook-side der hedder "PRS - KSC (kun medlemmer)". De kan også ses på den overordnet side "PRS-Denmark.dk" 14 dage efter medlemmerne har haft mulighed for at melde sig til.

JYSK FELSKYTTEKLUB på Karup 

Der skydes ofte PRS DK Matches på Karup skydeanlæg ud til ca. 700 meter. På selve dagen startes med en breifing, forvent 6 stages og ca. at der skydes 60 skud i PRS matchen.

Arrangementer på Jægerspris kan ses af medlemmer på vores facebook-side der hedder "Jysk Feltskytteklub (Kun medlemmer)". De kan også ses på den overordnet side "PRS-Denmark.dk" 14 dage efter medlemmerne har haft mulighed for at melde sig til.

COLDBORE RANGE DK på Borris

Der skydes både Extended Long Range og PRS DK Matches ColdBore Range (Borris) dvs. ud til 3.200 meter. Læs mere og book billetter på https://www.coldborerange.dk

  • Facebook Social Icon
  • DSF

INDMELDELSE

PRS DK ER BETEGNELSEN FOR DET SAMARBEJDE OG NETVÆRK SOM FINDES IMELLEM DE FORENINGER SOM SØGER AT FREMME PRS

SKYDNING I DANMARK. DU SKAL DERFOR MELDER SIG DIG IND I DEN FORENING HVOR DU VIL SKYDE HENNE.

 

MEDLEM AF PRS - KSC PÅ SJÆLLAND

MELD DIG IND I PRECISION RIFLE SHOOTERS på KSC DIREKTE PÅ DANMARKS JÆRGERFORBUND´s HJEMMESIDE  http://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/medlemskab/bliv- VED AT VÆLGE FORENINGEN: "Precision Rifle Shooters Denmark (PRS DK)"

MEDLEM PÅ FYN 

MELD DIG IND I SVENDBORG JAGTFORENING AT SKRIVE MAIL TIL:  j.egelund.j@gmail.com MED OVERSKRIFT "PRS FYN".

 

MEDLEM I JYSK FELTSKYTKLUB VED KARUP

MELD DIG IND I JYSK FELTSKYTKLIB DIREKTE PÅ DANMARKS JÆRGERFORBUND´s HJEMMESIDE  http://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/medlemskab/bliv- VED AT VÆLGE FORENINGEN: "Jysk Feltskytteklub"

SKYDNING PÅ COLDBORE RANGE DK (BORRIS)

DER KAN SKYDES PÅ COLDBORE RANGE DK VED AT KØBE BILLET PÅ (DER KRÆVES IKKE MEDLEMSKAB) https://www.coldborerange.dk

 

SEND OS EN BESKED OG VI SVARER HURTIGST MULIGT

ØNSKER DU AT VIDE MERE KAN DU OGSÅ SKRIVE TIL OS NEDENFOR.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now