KONCEPT

MODERNE
UDFORDRENDE
SKYDNING PÅ FYN, JYLLAND OG SJÆLLAND

MISSION

AT SAMLE ALLE JÆGERE OG SKYTTER TIL MODERNE SKYDNING, SÅ DU KAN BLIVE BEDRE MED DIN RIFFEL, RYKKET DINE GRÆNSER OG FÅ NOGLE FANTASTISKE OPLEVELSER.

VISION

PRS DK ER EN SAMLING AF MODERNE SKYDEKLUBBER SOM NYTÆNKER SKYDNING.
 
VI TILBYDER TRÆNING OG MATCHES SAMT ET KÆMPE NETVÆRK AF GODE VENSKABER.
 
ALLE KAN VÆRE MED UANSET NIVEAU OG ERFARING.

HVAD ER PRS DK

PRS DK er betegnelsen for det samarbejde og netværk som findes imellem de foreningerne der søger at fremme moderne riffelskydning (PRS) for jægere og skytter i Danmark, derfor den overordnet betegnelse, PRS DK. De er hver deres egen forening med egne formænd, vedtægter osv.


Precision Rifle Shooting, PRS, er moderne skydning hvor præcision (precision), nøjagtighed (accuracy) og stress er kombineret for at nå et højere færdighedsniveau med din riffle, og dermed få den optimale jæger eller skytte ud af dig. Der tages udgangspunkt i repeter riflen med magasin og optik med ballistisk tårn. PRS blander præcision på korte afstande med nøjagtighed på lange afstande og topper så det hele med stress i form af puls eller akavede skydestillinger. I PRS skyder man på mange forskellige mål, og der trænes også nogle gange i makkerpar.

I PRS DK bruges kun kompetente skydeinstruktører som er godkendte skydeledere gennem Danmarks Jægerforbund, DJF, og Dansk Sportsskytte Forbund, DSF (www.dsf.dk), og vi er således både jagt- og skytteforeninger. Vi gør meget ud af at alle som kommer til træning får den rette vejledning og gode skydeånd med sig. Vi tilbyder træning, matches samt et kæmpe netværk af gode venskaber i DK.

Der er vigtigt at nævne, at vi har plads til alle niveauer; fra begyndere der lige skal lærer deres eget udstyr at kende til rutinerede personer som gerne vil mere. Vi vejleder og underviser så alle kan være med, og der er ingen dumme spørgsmål. Dette er stedet hvor du kan få dit potentiale frem.

Så kom ud med din riffel og mød os på skydebanen og få en snak og hvad du søger. Priser mv ses i menuen i toppen under fanen "Klubber og Træning", og indmeldelse ses i bunden.

GENERELT OM PRS DK TRÆNING OG MATCHES

PRS DK træning er karakteriseret ved blande præcision på korte afstande med nøjagtighed på længere afstande samt stress i form af puls eller akavede skydestillinger. ​Udøveren lærer således både sit udstyr og egne egenskaber grundigt at kende hvilket er essentielt for at blive både dygtig jæger og skytte.

PRS DK Træning

Der trænes på forskellige stages (baneopstillinger som man kender det fra Feltskydning) ved hver skydetræning for at sikre varierende træning af hhv. precision, accuracy og stresstræning, igen for at få udnyttet potentialet i jægeren og skytten. Nogle gange så er der også simpelt fri-træning så man kan træne det man selv vurdere der er behov for. Helt lavpraktisk så er det også mulighed for indskydning, vejledning både med nuværende og fremtidigt udstyr samt ift genladning. Vi anbefaler alle komme ud på banen og møde os og prøv at få trænet med.

PRS DK Matches

Der skydes ca 60 skud på forskellige stages og afstanden er ud til minimum 500 meter. og alle niveauer er med. Der er god stemning og man kan få sig et godt netværk. Hver match giver point så man kommer på PRS DK Ranglisten (se mere under fanen "PRS DK Ranglisten").

Det er vigtigt at nævne, at vi har plads til alle niveauer; fra begyndere lige skal lærer deres eget udstyr at kende til rutinerede personer som gerne vil mere. Vi vejleder og underviser så alle kan være med, og der er ingen dumme spørgsmål.

 

  • Facebook Social Icon
  • DSF

INDMELDELSE

PRS DK ER BETEGNELSEN FOR DET SAMARBEJDE OG NETVÆRK SOM FINDES IMELLEM DE FORENINGER SOM SØGER AT FREMME PRS

SKYDNING I DANMARK. DU SKAL DERFOR MELDER SIG DIG IND I DEN FORENING HVOR DU VIL SKYDE HENNE.

 

MEDLEM AF PRS - KSC PÅ SJÆLLAND

MELD DIG IND I PRECISION RIFLE SHOOTERS på KSC DIREKTE PÅ DANMARKS JÆRGERFORBUND´s HJEMMESIDE  http://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/medlemskab/bliv- VED AT VÆLGE FORENINGEN: "Precision Rifle Shooters Denmark (PRS DK)"

MEDLEM PÅ FYN 

MELD DIG IND I SVENDBORG JAGTFORENING AT SKRIVE MAIL TIL:  j.egelund.j@gmail.com MED OVERSKRIFT "PRS FYN".

 

MEDLEM I JYSK FELTSKYTKLUB VED KARUP

MELD DIG IND I JYSK FELTSKYTKLIB DIREKTE PÅ DANMARKS JÆRGERFORBUND´s HJEMMESIDE  http://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/medlemskab/bliv- VED AT VÆLGE FORENINGEN: "Jysk Feltskytteklub"

SKYDNING PÅ COLDBORE RANGE DK (BORRIS)

DER KAN SKYDES PÅ COLDBORE RANGE DK VED AT KØBE BILLET PÅ (DER KRÆVES IKKE MEDLEMSKAB) https://www.coldborerange.dk

 

SEND OS EN BESKED OG VI SVARER HURTIGST MULIGT

ØNSKER DU AT VIDE MERE KAN DU OGSÅ SKRIVE TIL OS NEDENFOR.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now